fbpx

stadionul-ilie-oana.jpg

Conducerea clubului a emis astăzi un comunicat de presă prin care anunță, cu regret, că „lipsa Certificatului de Securitate al stadionului “Ilie Oană”, ce ar fi trebuit obținut de către administratorul arenei ploieştene (Primăria Ploieşti, prin Clubul Sportiv Municipal Ploieşti), poate duce la anularea meciului amical din data de 28 iulie și pune în pericol şi primul meci oficial al noului sezon”.

„FC Petrolul Ploieşti a intenţionat să le ofere suporterilor săi un meci de prezentare înainte de startul sezonului 2018-2019, dar, din păcate, din motive independente de voinţa clubului, un astfel de eveniment nu poate fi organizat pe stadionul Ilie Oană în acest moment si cel mai probabil va fi anulat”, susține Cristi Vlad, preşedintele FC Petrolul Ploieşti, potrivit unui comunicat de presă emis de FC Petrolul.

Cu alte cuvinte, în absența acestui certificat de securitate, stadionul Ilie Oană nu este omologat, iar meciurile nu se pot disputa aici. Certificatul de securitate poate fi obținut numai de administratorul de bază, în speță CSM Ploiești și este dovada că terenul îndeplinește condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții.

Citește și: Stadionul Ilie Oană poate să rămână fără iluminat și fără sonorizare

„În absenţa acestei certificari, stadionul din Ploiesti, arena pe care echipa “lupilor galbeni” îşi desfăşoară în mod traditional jocurile in calitate de organizatoare, nu este omologată. Mai exact, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova nu îşi dă acordul pentru ca pe stadionul „Ilie Oană” să fie organizate jocuri cu spectatori”, se arată în comunicatul de presă al FC Petrolul Ploiești.

„Deoarece ne aflăm în faţa unei situaţii extrem de serioase, ce riscă să devină gravă din perspectiva noastră, solicităm, şi pe această cale, administratorului stadionului să facă, urgent, toate demersurile necesare pentru obţinerea Certificatului de Securitate, astfel încât echipa Ploieştiului să poată juca, pentru ploieşteni, pe stadionul <> şi nu în altă parte”, a continuat Cristi Vlad. Acesta a mai precizat c[ intarzierea omologarii creşte riscul şi din perspectiva primului meci oficial al sezonului 2018-2019. Astfel, dacă Certificatul de Securitate nu este obţinut cât mai curând de către administratorul stadionului, suporterii echipei FC Petrolul Ploiesti vor fi privati de bucuria de a-şi vedea echipa jucând la ei în oraş în data de 4 august, împotriva echipei Sportul Snagov”, a mai anunțat clubul FC Petrolul.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg