fbpx

Cristiano-Ronaldo-Juventus-player.jpg

Muncitorii italieni din fabricile Fiat vor să intre în grevă, supărați că patronul companiei a cheltuit 130 de milioane de dolari pentru a-l aduce la Juventus pe Cristiano Ronaldo, dar a refuzat să le mărească salariile, motivând că nu are suficienți bani, potrivit publicației Bloomberg

Sindicatele angajaților Fiat din sudul țării cer să intre în grevă pentru a protesta față de aducerea lui Ronaldo la Juventus. Echipa italiană de fotbal este deținută tot de familia Agnelli, aceeași care deține și Fiat. 

Banii ar fi putut fi folosiți pentru investiții în plata muncitorilor și în echipamente inovatoare pentru a fabrica mașini mai bune, spun sindicaliștii. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Este inacceptabil ca, în timp ce muncitorii fac sacrificii financiare uriașe, compania cheltuiește sute de milioane de euro pentru a cumpăra un fotbalist”,arată un comunicat al sindicatelor. 

Greva ar putea avea loc între 15-16 iulie, dacă patronul companiei nu ajunge la o înțelegere cu sindicaliștii. 

Real Madrid l-a transferat pe Cristiano Ronaldo, pe 10 iulie, la Juventus. Formația italiană va plăti 117 milioane de dolari pentru noua achiziție și alte 12 milioane de euro pentru a semna cu jucătorul un contract pe patru ani.

surse bloomberg și digi24

Cristiano-Ronaldo-Juventus-player.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg