Cristiano-Ronaldo-Juventus-player.jpg

Muncitorii italieni din fabricile Fiat vor să intre în grevă, supărați că patronul companiei a cheltuit 130 de milioane de dolari pentru a-l aduce la Juventus pe Cristiano Ronaldo, dar a refuzat să le mărească salariile, motivând că nu are suficienți bani, potrivit publicației Bloomberg

Sindicatele angajaților Fiat din sudul țării cer să intre în grevă pentru a protesta față de aducerea lui Ronaldo la Juventus. Echipa italiană de fotbal este deținută tot de familia Agnelli, aceeași care deține și Fiat. 

Banii ar fi putut fi folosiți pentru investiții în plata muncitorilor și în echipamente inovatoare pentru a fabrica mașini mai bune, spun sindicaliștii. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Este inacceptabil ca, în timp ce muncitorii fac sacrificii financiare uriașe, compania cheltuiește sute de milioane de euro pentru a cumpăra un fotbalist”,arată un comunicat al sindicatelor. 

Greva ar putea avea loc între 15-16 iulie, dacă patronul companiei nu ajunge la o înțelegere cu sindicaliștii. 

Real Madrid l-a transferat pe Cristiano Ronaldo, pe 10 iulie, la Juventus. Formația italiană va plăti 117 milioane de dolari pentru noua achiziție și alte 12 milioane de euro pentru a semna cu jucătorul un contract pe patru ani.

surse bloomberg și digi24

Cristiano-Ronaldo-Juventus-player.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...