37003634_1896262343759153_480635921645961216_n.jpg

Luminița Miricioiu, antrenor la clubul Ploiești Dancers, a obținut nota maximă la cea mai grea probă de la bacalaureat, cea de matematică.

Luminița a demonstrat astfel că școala si sportul merg foarte bine împreună, unde mai pui că este și frumoasă 😊

Tânăra antrenoare a fost felicitată și pe pagina de Facebook a clubului Ploiești Dancers:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Cu o vechime de 2 ani in cadrul clubului nostru, Luminita a câștigat în această primăvară cu echipa pe care o coordonează locul I la Campionatul de Majorete de la Baia Mare. Felicitări, Luminita!”

Luminița urmează să se decidă și ce cursuri superioare va urma, oscilând între coregrafie și informatică.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.