Croatia-1.jpg

Pentru mulți o surpriză pe care nu ar fi pariat la începutul competiției, Croația s-a calificat spectaculos în finala CM, învingând Anglia în prelungirile celei de a doua semifinale.

Cu o pregătire fizică demnă de tot respectul, cu fotbaliști proveniți dintr-o țară cât Bucureștiul și Prahova la un loc, ca număr de locuitori, Croația este o formație care a impus respect.

Dacă totuși privești la componența lotului, la echipele de club de top la care joacă fotbaliștii croați, surpriza nu mai pare chiar atât de mare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vor avea însă un meci greu cu ”multinaționala” Franței, care chiar dacă nu era nici ea una dintre favorite, a demonstrat că are jucători care pot face oricând diferența în momente decisive.

Meciul este programat pe stadionul Lujniki, de la ora 18.00.

Sâmbătă, de la ora 17.00, la Sankt Petersburg, în finala mică, Belgia şi Anglia vor lupta pentru locul 3.

cm-2018.jpg

Croatia-1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.