800932-screenshot-9.jpg

Petrolul Ploiești îl va avea ca antrenor în lupta pentru promovarea în prima ligă pe Leo Grozavu, recunoscut pentru agresivitate.

Anul trecut, Grozavu, antrenor al echipei FC Botoșani, a fost surprins în timp ce i-a tras două palme jucătorului Golofca chiar pe banca de rezerve, după ce l-a schimbat pentru prestația modestă. Scenele s-au petrecut la meciul cu Astra. 

"Golofca m-a supărat pentru că știa ce are de făcut, după o perioadă lungă de absență pe care a avut-o din cauza unei prostii, acum nu a avut o prestație prea bună, așa că l-am schimbat. Am avut o ieșire mai puțin controlată, dar ăsta e cel mai important lucru de discutat după acest meci?",  a spus Grozavu, atunci, la TV Dolce Sport.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Petrolul Ploiești are un nou antrenor. Anunțul oficial al clubului

Potrivit gsp.ro, Leo Grozavu a mai fost protagonistul unor momente asemănătoare.

Pe vremea când se afla la CSM Poli Iași, Grozavu i-a administrat o corecție fizică lui Narcis Bădic, care, conform declarațiilor de la acea vreme, "a fost umplut de sânge" de către Grozavu.

Un alt episod care l-a avut în prim plan pe Grozavu s-a petrecut în luna iunie a anului 2015, când FC Botoșani disputa un meci pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu.

La pauza acelui meci, Leo Grozavu si Deyvidas Matulevicius, pe atunci jucător al gorjenilor, au fost la un pas de a se lua la bătaie, după ce tehnicianul lui FC Botoșani a vrut să-i dea o palmă lituanianului.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...