fbpx

800932-screenshot-9.jpg

Petrolul Ploiești îl va avea ca antrenor în lupta pentru promovarea în prima ligă pe Leo Grozavu, recunoscut pentru agresivitate.

Anul trecut, Grozavu, antrenor al echipei FC Botoșani, a fost surprins în timp ce i-a tras două palme jucătorului Golofca chiar pe banca de rezerve, după ce l-a schimbat pentru prestația modestă. Scenele s-au petrecut la meciul cu Astra. 

"Golofca m-a supărat pentru că știa ce are de făcut, după o perioadă lungă de absență pe care a avut-o din cauza unei prostii, acum nu a avut o prestație prea bună, așa că l-am schimbat. Am avut o ieșire mai puțin controlată, dar ăsta e cel mai important lucru de discutat după acest meci?",  a spus Grozavu, atunci, la TV Dolce Sport.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Petrolul Ploiești are un nou antrenor. Anunțul oficial al clubului

Potrivit gsp.ro, Leo Grozavu a mai fost protagonistul unor momente asemănătoare.

Pe vremea când se afla la CSM Poli Iași, Grozavu i-a administrat o corecție fizică lui Narcis Bădic, care, conform declarațiilor de la acea vreme, "a fost umplut de sânge" de către Grozavu.

Un alt episod care l-a avut în prim plan pe Grozavu s-a petrecut în luna iunie a anului 2015, când FC Botoșani disputa un meci pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu.

La pauza acelui meci, Leo Grozavu si Deyvidas Matulevicius, pe atunci jucător al gorjenilor, au fost la un pas de a se lua la bătaie, după ce tehnicianul lui FC Botoșani a vrut să-i dea o palmă lituanianului.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg