180611_Simona_Halep_Arena_Nationala_13_Inquam_Photos_Bogdan_Buda.jpg

După ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită de cei 20.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională pentru a o felicita pe Simona Halep, fosta gimnastă Corina Ungureanu a reacționat.

Aceasta a postat pe Facebook un text acid la adresa politicienilor care vor să câștige capital electoral afișându-se cu marii campioni, în cazul de față Simona Halep după câștigarea turenului de la Roland Garros:

”Romanii te iubesc! Toți romanii te iubesc!
De ce? Pentru ca in 2018, cand sportul este lasat la coada finanțarii si implicarii, Simona face ca țara asta sa iasa in fața! 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imi pare tare rau ca politicul se cocoața pe reusita unei sportive! 

Stiți voi dragi politicieni care nu aveti nici cea mai mica intentie de a investi in sport, cata munca este un spatele acestui succes al Simonei???

Citește și Momentul în care Firea este huiduită pe Arena Națională când a vrut să se dea mare cu Halep. VIDEO

Va spun eu..nu aveti nici cea mai mica idee...dar un sfat va dau la toti, cei care veti mai avea idei de asociere cu marii campioni: Stati acasa sau pe margine si lasati campionii sa salute romanii!

Nu cred in statul paralel, cred in politicienii paraleli cu realitatea noastra si care nu au simtul masurii...
Bravo Simona, sanatate si multe reusite!
Suntem mandri de tine!”

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.