33921870_1626674270783550_5635221568817725440_n.jpg

Într-un oraș mic precum Mizilul, un club de handbal la fel de mic face performanță națională. Este vorba de CSO – Club Sportiv Orășenesc Mizil, care a câștigat locul II la Turneul Semifinal Juniori IV Masculin, desfășurat în perioada 26-27.05.2018 la Sala de Sport Concordia Chiajna.

Micuții antrenați de doi tineri pasionați, Ionuț Tița și Marian Moise, ultimul dintre ei fiind și profesorul de sport al copiilor, au reușit să dribleje prin handbal neajunsurile și lipsa unor activități potrivite pentru vârsta lor.

Felicitări copiilor, antrenorilor și tuturor celor implicați în desfășurarea în bune condiții a antrenamentelor!


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.