moise-george-campion-genu.jpg

George Moise, un tânăr în vârstă de 22 de ani din Ploiești, student al Universității Petrol-Gaze a reușit să câștige medalia de aur la Campionatul European de Powerlifting - proba genuflexiuni. Evenimentul a avut loc în data de 7 mai, în Plzen, Cehia. 

În cadrul evenimentului au concurat sportivi din 17 țări. Medalia de aur i-a revenit studentului de la UPG după ce a reușit să ducă la bun sfârșit exercițiul cu o greutate de 252,5 kilograme

Rezultatele României la Campionatul European de Powerlifting 2018

  • Publicitate - continuă să navighezi
    Continuă să citești

    Medalie de aur la genuflexiuni

  • Medalie de bronz la împins 

  • Medalie de argint la îndreptări

  • Medalie de bronz la total

romani-campioni-cehia.png


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.