scandal-petrolul-aninoasa.jpg

Meciul câștigat lejer de fotbaliștii Petrolului, în deplasarea de la Aninoasa, nu a fost lipsit de incidente.

Între jandarmi și suporterii petroliști a izbucnit un conflict, în urma căruia mai mulți fani ploieșteni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene și spray-uri iritante, chiar dacă printre suporterii Petrolului erau și copii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imagini de la incidente (sursa: ligaluiadita.ro):


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.