RPS7728_1067x800.jpg

Petrolul a început returul cu o victorie, formaţia noastră confirmându-şi, astfel, poziţia de lideră din C3. În primul joc oficial din 2018, disputat pe “Ilie Oană”, “lupii” au trecut de CS Sporting Roşiori, scor 1-0 (Prunescu 49), şi îşi păstrează, astfel, cele două lungimi avans faţă de principal urmăritoare din clasament, AFCM Alexandria.

Mult aşteptatul start al returului s-a produs, astăzi, pe “Ilie Oană” şi a avut deznodământul sperat, adică o victorie a Petrolului, echivalentă cu încă un pas înainte făcut în cursa promovării. Trupa lui Romulus Ciobanu a dominat categoric confruntarea cu CS Sporting Roşiori, dar a trebuit să se mulţumească doar cu un succes la limită, plătind tribute multelor ocazii irosite pe parcursul celor 90 de minute.

Terenul s-a înclinat de la bun început către poarta teleormănenilor, dar primele 45 de minute au fost rezervate, parcă, ratărilor, unele dintre ele de-a dreptul uriaşe. Arnăutu a deschis seria ocaziilor (4- şut din lateral stânga, la colţul scurt, respins de portar), şi tot el a continuat-o, cu o reluare, cu capul, din interiorul careului, peste transversală (17).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Ştafeta” ratărilor a fost preluată, mai apoi, de către Ciocâlteu (20 – şut de la 10 metri, lateral dreapta, alături de bară; 26 – şut, din unghi, ce a trecut razant cu linia porţii), pentru ca, până la pauză, Arnătu (29 – lovitură de cap de la 8 metri, respinsă de Ivănică din faţa porţii; 35 – reluare din lateral stanga, la colţul scurt, parată de portar; 40 – şut de la 4 metri, alături de poartă) să-şi prelungească lipsa de inspiraţie.

Din fericire, lucrurile au intrat pe făgaşul normal imediat după pauză, atunci când PRUNESCU (49) a rupt ghinnionul, fundaşul central al “găzarilor” reuşind, după un corner de pe stânga, să trimită balonul în plasă, cu capul, în ciuda eforturilor disperate ale portarului advers.

Un gol care s-a dovedit, până la urmă, suficient să facă diferenţa, pentru că, până la final, “lupii” n-au reuşit să se desprindă pe tabela de marcaj, chiar dacă au avut şi o lovitură de pedeapsă, pe care Claudiu Tudor (88) a irosit-o, trimiţând în bara din stânga portarului, dar nici nu au avut emoţii în a-şi conserva avantajul.

Astfel, după această primă victorie oficială din 2018, Petrolul acumuleză 35 de puncte, cu două mai multe decât AFCM Alexandria şi cu opt peste CS Turnu Măgurele, iar, în etapa viitoare, va juca pe terenul lui FC Aninoasa.

sursa: fcpetrolul.ro

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...