RPS1072_1600x1200.jpg

Petrolul a pierdut jocul amical disputat la Buftea, în compania echipei de pe locul trei al eşalonului secund, Chindia Târgovişte. Dâmboviţenii s-au impus la limită, 2-1 (1-1), administrându-le, astfel, “galben-albaştrilor” primul eşec din vara lui 2016 încoace.

Trupa lui Romulus Ciobanu a început în forţă testul jucat pe sinteticul de la Buftea şi, după doar 30 de secunde, Nini Popescu reuşea să trimită mingea în plasa porţii adverse, însă golul a fost anulat pentru un ofsaid în care s-ar fi aflat jucătorul „lupilor”. O amânare de doar două minute a deschiderii de scor, pentru că, la o lovitură liberă bătută în careul târgoviştenilor, Ichim a prelungit cu capul, în faţa porţii, de unde ANTOCHE (3) a reuşit să-l învingă pe Iustin Popescu.

Chindia a reuşit, treptat, să echilibreze duelul, iar Jurj (18) a profitat de o respingere neconvingătoare a defensivei petroliste, la o lovitură de la colţul terenului, şi, cu un şut expediat de la 13-14 metri, a punctat pentru 1-1. Tot el putea să-şi aducă echipa în avantaj cu 10 minute înainte de pauză, atunci când a reluat, din marginea careului mic, pe lângă poarta lui Avram, pentru ca, în finalul primei părţi, Nini Popescu (43) să ţintească plasa laterală, cu un şut de la 10-12 metri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După reluare, Chindia a trecut la conducere, atunci când, pe o minge recuperată la mijlocul terenului şi o pasă în adâncime, Cherchez (52) a scăpat pe dreapta şi l-a învins pe Avram, cu un şut la colţul lung. A urmat, până la final, un joc în care petroliştii au avut mai mult posesia şi au dictat ritmul, dar dominarea teritorială a elevilor lui Romulus Ciobanu nu a produs şi golul egalizator. Petrolul cunoaşte astfel, pentru a doua oară de la startul noului proiect, gustul înfrângerii, precedentul eşec fiind înregistrat la chiar primul joc, pe 13 august 2016, pe terenul lui CS Blejoi.

„Lupii” îşi vor continua cantonamentul de la Buftea până sâmbătă, atunci când este programat testul cu CS „U” Craiova 2.

text si foto: fcpetrolul.ro

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.