anas3.jpg

Anastasia Bryzgalova a luat medalia de bronz pentru Rusia la Jocurile Olimpice de Iarna, alături de partenerul ei de echipă.

Nu performanța a scos-o în evidență pe rusoaică, ci asemănarea ei aproape perfectă cu Megan Fox. Anastasia a devenit una dintre atracțiile Jocurilor Olimpice, mesajele pe rețelele de socializare curgând în ultimele zile, scrie ONE.

Anastasia este măritată chiar cu partenerul ei de echipă, alături de care a câștigat medalia de bronz. Puteți vedea o colecție de imagini cu de acum celebra jucătoare de curling, despre care fanii spun că te va face sigur să fii fan al curlingului.

anas5.jpg

anas.png

anas1.png

anas4.jpg

anas2.jpg


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.