Halep-Nike.jpg

După ce s-a despărţit de un brand nemţesc, Halep are în sfârşit sponsor. Ea a trecut de "partea cealaltă a baricadei", într-o echipă stelară din care fac parte Sharapova, Serena Williams, Nadal sau Federer. 

Sportiva a făcut un adevărat joc de noroc cu Adidas, dorind să obţină o sumă mai mare din sponsorizare. Nu s-a întâmplat aşa, iar la Australian Open a apărut fără sponsor. După patru ani de contract cu firma din Herzogenaurach, acum numărul doi mondial va fi îmbărcată de un alt brand celebru. Ea a semnat cu Nike şi va fi pentru prima oară îmbrăcată de noul sponsor la turneul de la Doha. 

Simona Halep (26 de ani) va primi aproximativ două milioane de dolari pe an din partea companiei americane care de acum îi asigură și ținutele de joc și de antrenament. Simona a intrat astfel în echipa din care fac parte Serena Williams, Maria Sharapova, Rafael Nadal sau Roger Federer.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
Sport
  • Luni, 13 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Simona Halep a câştigat finala de la Montreal

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat finala turneului de categorie Premier 5 de la Montreal în faţa americancei Sloane Stephens (SUA), locul 3 WTA. Meciul româncei în faţa americancei Sloane...