PTU5NiZoYXNoPWY3MDE3M2I0NjU3MTg3MjcwMGY5YzNhOTYzZmY2NzI3.thumb.jpg

Un gest frumos al fiului lui Gheorghe Hagi, Ianis, de pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești, s-a transformat rapid într-o sursă de bani, prin intermediul olx.

La finalul meciului de la Ploiești, dintre Viitorul și Juventus București, disputat sâmbătă seara pe arena Ilie Oană din Ploiești, Gică Hagi i-a cerut fiului său, Ianis, marcatorul unicului gol al meciului, să-i dea tricoul unui copil de mingi.

Camerele de filmat au surprins bucuria puștiului, care s-a grăbit apoi să transforme tricoul lui Hagi junior într-o sursă facilă de câștig.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, potrivit digisport.ro, duminică, la nici 24 de ore după meci, tricoul lui Ianis Hagi a fost scos la vânzare pe un site de anunțuri din România, prețul cerut fiind de 1.500 de lei.

PTU5NiZoYXNoPWY3MDE3M2I0NjU3MTg3MjcwMGY5YzNhOTYzZmY2NzI3.thumb.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 14 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

Apa Nova Ploiești oprește apa în cartierul 9 Mai

Apa Nova Ploiești anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, la noapte, în cartierul 9 Mai din cauza unei avarii la conducta de distribuție din zonă. Comunicatul Apa Nova Ploiești: Joi, 15...