PTU5NiZoYXNoPWY3MDE3M2I0NjU3MTg3MjcwMGY5YzNhOTYzZmY2NzI3.thumb.jpg

Un gest frumos al fiului lui Gheorghe Hagi, Ianis, de pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești, s-a transformat rapid într-o sursă de bani, prin intermediul olx.

La finalul meciului de la Ploiești, dintre Viitorul și Juventus București, disputat sâmbătă seara pe arena Ilie Oană din Ploiești, Gică Hagi i-a cerut fiului său, Ianis, marcatorul unicului gol al meciului, să-i dea tricoul unui copil de mingi.

Camerele de filmat au surprins bucuria puștiului, care s-a grăbit apoi să transforme tricoul lui Hagi junior într-o sursă facilă de câștig.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, potrivit digisport.ro, duminică, la nici 24 de ore după meci, tricoul lui Ianis Hagi a fost scos la vânzare pe un site de anunțuri din România, prețul cerut fiind de 1.500 de lei.

PTU5NiZoYXNoPWY3MDE3M2I0NjU3MTg3MjcwMGY5YzNhOTYzZmY2NzI3.thumb.jpg


Viața Prahovei
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

Razie, luni dimineața, la Halele Centrale

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat, luni dimineață, o acțiune de control în Piața de la Halele Centrale, pentru identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte...

Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...