RPS4666_1600x1200.jpg

Petroliştii au susţinut primul test din cadrul celui de-al doilea cantonament, adversară fiindu-le Unirea Slobozia, echipa clasată pe locul patru în C2.

La capătul unui joc în care s-au dictat trei lovituri de pedeapsă, „lupii” s-au impus cu scorul de 3-2 (2-1), bifând, astfel, cel de-al patrulea succes din tot atâtea posibile în această perioadă de pregătiri.

Disputat pe terenul sintetic al Centrului Naţional de Fotbal de la Buftea, jocul de astăzi a început într-o notă de dominare consistentă a petroliştilor. „Lupii” şi-au creat repede ocazii de gol, iar presiunea la poarta adversă a dat roade, deschiderea scorului venind la capătul primului sfert de oră, atunci când Apostol, presat de Arnăutu, a deviat în proprie poartă o minge centrată, de pe stânga, de către Păun.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Patru minute mai târziu, pe o pasă lungă a lui Velisar, acelaşi Păun (19) a demarat din jumătatea proprie şi nu s-a mai oprit decât în careul advers, „executându-l” pe Negruşa cu un şut de la 10-12 metri. Până la pauză, Unirea a reuşit să reducă din diferenţă, după un penalti acordat în urma unui fault comis, la limita careului, de către Antoche asupra lui Apetrei (34), lovitura de pedeapsă fiind transformată de Răduca (34).

La pauză, Romulus Ciobanu a schimbat liniile în totalitate, iar adversarii au profitat, reuşind să egaleze tot după un penalti, executat, de această dată, de către Toma (71). Pe final, petroliştii au avut şi ei şansa unei lovituri de pedeapsă dictată de către „centralul” Radu Petrescu, după un fault la Lambru, iar Ciocâlteu (85) a transformat fără emoţii, stabilind scorul final: 3-2.

Pentru „găzari” urmează, acum, două zile de antrenamente la Buftea, iar sâmbătă o deplasare la Piteşti, pentru meciul cu divizionara secundă FC Argeş, ce se va disputa, cu începere de la ora 12.00, pe un teren din cadrul Complexului „Nicolae Dobrin” din Trivale.

sursa: fcpetrolul.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.