echipa-tricolorul-lmv-650x256.jpg

Doi dintre jucătorii echipei Tricolorul L.M.V. ocupă locuri fruntașe în topul celor mai buni 10 voleibaliști ai anului 2017, întocmit de Feredația Română de Volei.

Laurențiu Lică și Bartha Cristian sunt cei mai buni jucători de volei masculin din România, potrivit FRV. Cei doi jucători ai Tricolorului L.M.V. ocupă locurile 1 și 3 în clasamentul general al voleibaliștilor din România care joacă în campionatele naționale de volei masculin și feminin. A doua poziție în top este ocupată de o jucătoare a CS Volei Alba-Blaj. Tricolorii ploieșteni sunt, așadar, cei mai performanți jucători din categoria lor și plasează Tricolorul L.M.V. în rândul celor mai puternice echipe de volei din România.

Cei doi sportivi ai Tricolorul L.M.V. fac parte din echipa ploieșteană din 2017. Laurențiu Lică (jucător universal) a avut până acum peste 100 de selecţii la echipa naţională și s-a făcut remarcat și în străinătate, acolo unde a jucat la 4 echipe franceze. În plus, Laurențiu a primit titlul de jucătorul anului și în 2016: „Mă onorează această distincție și mă bucură să văd că munca noastră de zi cu zi duce la performanță. Alături de colegii mei de la Tricolorul L.M.V. voi continua să lupt pentru îndeplinirea obiectivului pe care ni l-am setat penru 2018: să fim pe primul loc atât în Campionat, cât și în Cupă”, a declarat Laurențiu Lică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ocupantul locului 3 al topului general realizat de Federația Română de Volei, Cristian Bartha, joacă la Tricolorul L.M.V. pe postul de coordonator. De-a lungul carierei sale, sportivul a evoluat la nivel internațional în cadrul unor echipe de volei din Franța, Israel, Belgia sau chiar Iran. „Este o mare bucurie să mă aflu în topul celor mai buni jucători de volei din țara noastră. Zi de zi ne antrenăm să fim cei mi buni iar o astfel de titulatură înseamnă extrem de mult pentru oricine practică sportul de performanță,” a spus Cristian Bartha.

Laurențiu Lică și Cristian Bartha sunt antrenați de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu iar în prezent se pregătesc pentru pentru următoarea etapă din cadrul Campionatului Național – Divizia A1 masculin. Mai multe detalii despre Tricolorul L.M.V. și evoluția echipei antrenate de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu puteți găsi pe pagina de Facebook Tricolorul L.M.V Ploiești, ori pe pagina de Instagram a clubului, Tricolorul L.M.V Ploiesti.

Cristian Bartha.JPG

Laurentiu Lica.JPG

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.