867569-img-1336.jpg

Echipa națională a României s-a calificat de pe primul loc din grupă în faza superioară a Campionatului Mondial de Handbal. Competiția nu poate fi văzută decât de abonații Telekom, TVR neavând dreptul de a transmite meciurile.

Aflat în criză financiară permanentă, TVR nu a putut participa acum doi ani la licitația pentru drepturile de televizare a Campionatului Mondial de Handbal din cauza datoriilor, acestea fiind câștigate de Telekom. Altfel, echipa României a câștigat, greu, aseară, meciul cu Angola, 27-24, fiind calificată în optimi. În această seară, româncele vor înfrunta echipa Franței, într-un meci însă fără miză pentru Cristina Neagu &Co.

Comunicatul Federației Române de Handbal:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma numeroaselor comentarii apărute pe pagina Federației Române de Handbal și nu numai, ținem să facem câteva precizări referitoare la televizarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Drepturile de televizare ale acestei competiții sunt deținute de Federația Internațională de Handbal și beIN Sports, care le distribuie contra cost televiziunilor, iar federațiile naționale, inclusiv cea din Romania, nu au nici un rol sau vreo influență în acest proces de licitație.

În anii precedenți televiziunea publică a transmis meciurile Campionatelor Mondiale, precum transmite în continuare meciurile de la Campionatul European și alte meciuri ale naționalelor României. În România, pentru acest Campionat Mondial, drepturile de televizare au fost obținute de la IHF și beIN Sports de către Telekom Sport", se arată în comunicatul FRH.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.