867569-img-1336.jpg

Echipa națională a României s-a calificat de pe primul loc din grupă în faza superioară a Campionatului Mondial de Handbal. Competiția nu poate fi văzută decât de abonații Telekom, TVR neavând dreptul de a transmite meciurile.

 

Aflat în criză financiară permanentă, TVR nu a putut participa acum doi ani la licitația pentru drepturile de televizare a Campionatului Mondial de Handbal din cauza datoriilor, acestea fiind câștigate de Telekom. Altfel, echipa României a câștigat, greu, aseară, meciul cu Angola, 27-24, fiind calificată în optimi. În această seară, româncele vor înfrunta echipa Franței, într-un meci însă fără miză pentru Cristina Neagu &Co.

Comunicatul Federației Române de Handbal:

În urma numeroaselor comentarii apărute pe pagina Federației Române de Handbal și nu numai, ținem să facem câteva precizări referitoare la televizarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Drepturile de televizare ale acestei competiții sunt deținute de Federația Internațională de Handbal și beIN Sports, care le distribuie contra cost televiziunilor, iar federațiile naționale, inclusiv cea din Romania, nu au nici un rol sau vreo influență în acest proces de licitație.

 

În anii precedenți televiziunea publică a transmis meciurile Campionatelor Mondiale, precum transmite în continuare meciurile de la Campionatul European și alte meciuri ale naționalelor României. În România, pentru acest Campionat Mondial, drepturile de televizare au fost obținute de la IHF și beIN Sports de către Telekom Sport", se arată în comunicatul FRH.

 

Sport
  • Marți, 13 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

România, locul 7 la proba de sanie la JO 2018

Raluca Strămăturaru, în vârstă de 32 de ani, a obţinut, marţi, cel mai bun rezultat al delegaţiei României la actuala ediţie a JO de la Pyeongchang, locul 7, în proba de sanie, unul dintre cele mai...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești