aboneaza-te la ziarul fara reclame

867569-img-1336.jpg

Echipa națională a României s-a calificat de pe primul loc din grupă în faza superioară a Campionatului Mondial de Handbal. Competiția nu poate fi văzută decât de abonații Telekom, TVR neavând dreptul de a transmite meciurile.

Aflat în criză financiară permanentă, TVR nu a putut participa acum doi ani la licitația pentru drepturile de televizare a Campionatului Mondial de Handbal din cauza datoriilor, acestea fiind câștigate de Telekom. Altfel, echipa României a câștigat, greu, aseară, meciul cu Angola, 27-24, fiind calificată în optimi. În această seară, româncele vor înfrunta echipa Franței, într-un meci însă fără miză pentru Cristina Neagu &Co.

Comunicatul Federației Române de Handbal:

În urma numeroaselor comentarii apărute pe pagina Federației Române de Handbal și nu numai, ținem să facem câteva precizări referitoare la televizarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Drepturile de televizare ale acestei competiții sunt deținute de Federația Internațională de Handbal și beIN Sports, care le distribuie contra cost televiziunilor, iar federațiile naționale, inclusiv cea din Romania, nu au nici un rol sau vreo influență în acest proces de licitație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În anii precedenți televiziunea publică a transmis meciurile Campionatelor Mondiale, precum transmite în continuare meciurile de la Campionatul European și alte meciuri ale naționalelor României. În România, pentru acest Campionat Mondial, drepturile de televizare au fost obținute de la IHF și beIN Sports de către Telekom Sport", se arată în comunicatul FRH.


Travel&Lifestyle
  • Joi, 24 Mai 2018
  • De Andra Vlad

Remedii BIO pentru tenul și părul gras

Mulți dintre noi ne confruntăm cu problema excesului de sebum care ne dă mari bătăi de cap și care ne face să cheltuim mult timp și bani pentru a o ține sub control. Excesul de sebum se referă la...