24991116_933180803558855_3803471712717840836_n.jpg

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești va găzdui cea de-a doua ediție a Memorialului "Vladimir Arnautovic".

Evenimentul a fost anunțat pe Facebook astfel:

Editia din acest an a Memorialului "Vladimir Arnautovic", ce se va desfasura duminica, 17 decembrie, la Sala Sporturilor Olimpia, va pastra, intocmai, coordonatele editiei inaugurale, din 2016. 

Intregul eveniment va debuta, de la ora 17:00, cu un scurt montaj video care ne va aduce aminte de momentele frumoase traite in arena campionilor, alaturi de regretatul antrenor sarb, dupa care in scena vor intra baschetbalistii echipei noastre "U14", ce vor sustine un meci amical impotriva unei formatii din Serbia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba despre Mega Bemax, una dintre cele mai puternice scoli de baschet din tara vecina, cea care, in sezonul trecut, a reusit sa invinga unul dintre colosii Serbiei, si anume Steaua Rosie Belgrad.

Oaspetii nostri vor sosi la Ploiesti inca de vineri, iar clubul nostru va suporta toate cheltuielile de cazare si masa, urmand sa le ofere sarbilor si cateva momente de recreere, la Casa Poporului, Therme sau la "Cutitu d'Argint", la Sinaia, pe Valea Prahovei. In pauzele meciului propriu-zis vor avea loc demonstratii de baschet ale tuturor grupelor de juniori din cadrul clubului, care au pregatit momente de indemanare si exercitii interesante, in ultimele saptamani, sub atenta supraveghere a antrenorilor nostri.

Nu vor lipsi nici majoretele, care vor incanta publicul si cu cateva coregrafii de Craciun, special alese pentru acest eveniment, iar, la final, dupa premierea protagonistilor serii, Memorialul "Vladimir Arnautovic" se va incheia pe ritmurile melodiei "Ruska Ruska", una dintre favoritele celui caruia in seara zilei de 17 decembrie ii vom cinsti numele, mentorul nostru, Vladimir Arnautovic.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 14 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

Apa Nova Ploiești oprește apa în cartierul 9 Mai

Apa Nova Ploiești anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, la noapte, în cartierul 9 Mai din cauza unei avarii la conducta de distribuție din zonă. Comunicatul Apa Nova Ploiești: Joi, 15...