neagu_epa_01_465x390_54150100.jpg

România s-a impus în fața Spaniei, scor 19-17, și s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania.

Ibericele au început mai bine, au condus, dar start lent a avut România și contra Sloveniei. Și tot a recuperat. A durat puțin până Neagu și-a întâlnit aruncările-bombă și până când portarul Dumanska a izbutit să închidă traseele de gol. Două eliminări ale lui Gonzalez Ortega au pus în gardă defensiva iberică, în timp ce Cristina marca gol după gol pe lângă fostul goalkeeper al Oltchimului, Navarro. Au fost și două aruncări de la 7 metri ratate de spaniole, Pintea s-a bătut, ca de obicei, cu tot sufletul și brațele puternice, iar la pauză s-a intrat cu 9-7 pentru România.

Citește cronica integrală pe gsp.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO Înregistrarea partidei România Spania 19-17

 

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.