petrolul-saelele-victorie.jpg

Petrolul Ploiești a câștigat, în deplasare, un meci capital în lupta pentru promovare în liga a doua de fotbal, contra echipei Voința Turnu Măgurele.

Petrolul Ploiești a câștigat cu 1-0, printr-un gol marcat în prima repriză de Sergiu Arnăutu (minutul 14), deși a jucat ultimele 15 minute(inclusiv prelungirile), cu un jucător în minus, după eliminarea lui Antoche pentru 2 cartonașe galbene. Jocul Petrolului a surprins adversara prin exactitate, dăruire și tactică, practic gazdele neavând nici o mare ocazie de a marca.

Meciul s-a disputat la Săelele, pe un teren de caricatură, mic, prost și în pantă, pe care e greu să  faci orice sport, darăminte să joci fotbal împotriva principalei contracandidate la promovarea din seria a treia, liga a treia.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După egalul surprinzător de acasă cu A.F.C.M Alexandria și după un arbitraj discutabil, nefavorabil ploieștenilor, meciul cu Voința Turnu Măgurele a căpătat o importanță deosebită în lupta pentru promovare. De altfel, imediat după meciul din etapa trecută, managerul general Veolia, partenerul principal al Petrolului pe drumul revenirii la gloria de altădată, dl Jorj Mădălin Mihailovici a și declarat că ”nu mor caii când vor câinii” chiar dacă ”mizeria a coborat până și în iarba din liga a treia”.

Acest lucru l-au simțit și suporterii care au facut deplasarea la Săelele(peste 200 de km) în număr mare, aproximativ 300, dispuși să-și demonstreze dragostea față de echipa favorită.

S-a dovedit, iarăși că, oriunde se duce galeria Petrolului, spectacolul din tribune este asigurat de         ”lupii galbeni”.

Pe toată durata meciului ploieștenii au cântat non stop, au reconfirmat că sunt cea mai frumoasă galerie din România și că sloganul ”SUFLETUL E NUMAI UNUL” este perfect adevărat.

Mai mult, Petrolul Ploiești a avut și un suporter celebru, fostul procuror Marian Nazat, astăzi unul dintre cei mai cunoscuți avocați din țară și un fan declarat al fotbalului. Acesta a urmărit meciul împreună cu staff-ul echipei, din ceea ce se cheamă tribuna oficială a stadionului din Săelele.

nazat.jpg

În acest moment, Petrolul Ploiești și A.F.C.M Alexandria au același număr de meciuri(8) și puncte(22), sunt neînvinse și departajate doar de golveraj în fruntea clasamentului.

Pentru Petrolul Ploiești urmează, marți 24 octombrie,  meciul de cupă cu C.S. Mioveni pe stadionul Ilie Oana, de la ora 18,00, iar apoi, la finele săptămânii, tot pe Ilie Oană, în campionat cu C.S. Atletic Bradu.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Ultimele vești din tabăra Petrolului Ploiești

Petrolul s-a despărțit de jucătorii Cristian Danci (30 ani) şi Antonio Cruceru (22 ani), cei care şi-au încheiat, astfel, angajamentele parafate la începutul sezonului. Antonio Cruceru a bifat 12...