IMG_8586_1600x1036.jpg

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13.

Decisă să demonstreze că este, fără dubii, principala favorită a Seriei a III-a, Petrolul a început meciul de la Saelele ca o adevărată pretendentă la primul loc. Claudiu Tudor şi coechipierii săi s-au preluat, din start, frâiele confruntării, împingând jocul către buturile adverse. Iar răsplata jocului curajos a venit repede, atunci când Claudiu Tudor i-a pasat excelent lui Ciocâlteu, acesta a şutat, din 12-13 metri, în picioarele lui Sălăjan, ieşit la blocaj, însă ARNĂUTU (13) a urmărit foarte bine şi a trimis, cu capul, direct, în poarta părăsită.

Petrolul conducea, astfel, pe tabela de marcaj şi căpăta liniştea necesară pentru a imprima ritmul partidei, iar elevii lui Tavi Grigore au reuşit să-i anihileze adversarii. N-a venit, însă, şi un gol care să aducă mai multă linişte, Ciocîlteu având cea mai bună oportunitate, cu un şut de la 18 metri, ce a trecut de puţin peste transversală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jocul s-a echilibrat din debutul părţii secunde, atunci când teleormănenii părut ceva mai insistenţi în ofensivă, însă şuturile lui Fotescu (47) şi Mihaiu (56) nu i-au dat mari emoţii lui Bolboaşă, atent de fiecare dată. „Lupii” au replicat prin ocazia lui Olaru (78), care a şutat, din lateral dreapta, la colţul scurt, dar Sălăjan a respins în corner, dar, imediat, Antoche a văzut al doilea „galben” şi a plecat la vestiare mai repede, Petrolul rămânând să joace, astfel, finalul în inferioritate numerică.

Logic, presiunea amfitionilor a fost din ce în ce mai intensă, şi cu câteva situaţii bune de gol, dar petroliştii au rezistat eroic şi au obţinut, astfel, o victorie esenţială în lupta pentru promovare.

Marţi, de la ora 18.00, urmează un meci în care merită să umplem „Ilie Oană”, duelul cu CS Mioveni din „16”-imile Cupei României, apoi, la finalul săptămânii, partida de campionat cu Atletic Bradu.

sursa:fcpetrolul.ro

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.