IMG_8586_1600x1036.jpg

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13.

Decisă să demonstreze că este, fără dubii, principala favorită a Seriei a III-a, Petrolul a început meciul de la Saelele ca o adevărată pretendentă la primul loc. Claudiu Tudor şi coechipierii săi s-au preluat, din start, frâiele confruntării, împingând jocul către buturile adverse. Iar răsplata jocului curajos a venit repede, atunci când Claudiu Tudor i-a pasat excelent lui Ciocâlteu, acesta a şutat, din 12-13 metri, în picioarele lui Sălăjan, ieşit la blocaj, însă ARNĂUTU (13) a urmărit foarte bine şi a trimis, cu capul, direct, în poarta părăsită.

Petrolul conducea, astfel, pe tabela de marcaj şi căpăta liniştea necesară pentru a imprima ritmul partidei, iar elevii lui Tavi Grigore au reuşit să-i anihileze adversarii. N-a venit, însă, şi un gol care să aducă mai multă linişte, Ciocîlteu având cea mai bună oportunitate, cu un şut de la 18 metri, ce a trecut de puţin peste transversală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Jocul s-a echilibrat din debutul părţii secunde, atunci când teleormănenii părut ceva mai insistenţi în ofensivă, însă şuturile lui Fotescu (47) şi Mihaiu (56) nu i-au dat mari emoţii lui Bolboaşă, atent de fiecare dată. „Lupii” au replicat prin ocazia lui Olaru (78), care a şutat, din lateral dreapta, la colţul scurt, dar Sălăjan a respins în corner, dar, imediat, Antoche a văzut al doilea „galben” şi a plecat la vestiare mai repede, Petrolul rămânând să joace, astfel, finalul în inferioritate numerică.

Logic, presiunea amfitionilor a fost din ce în ce mai intensă, şi cu câteva situaţii bune de gol, dar petroliştii au rezistat eroic şi au obţinut, astfel, o victorie esenţială în lupta pentru promovare.

Marţi, de la ora 18.00, urmează un meci în care merită să umplem „Ilie Oană”, duelul cu CS Mioveni din „16”-imile Cupei României, apoi, la finalul săptămânii, partida de campionat cu Atletic Bradu.

sursa:fcpetrolul.ro

 


IT&C
  • Joi, 19 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

UE a amendat Google cu 4.34 miliarde de euro

Uniunea Europeană a aplicat miercuri o amendă-record - în valoare de 4,34 de miliarde de euro - Google, pentru că a abuzat de poziţia dominantă a sistemului său de operare pentru smartphone -...