Coregrafie-tridimensionala-Ilie-Oana-Petrolul-Gloria-Bistrita-facebook.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Meciurile Petrolului Ploiești nu vor mai fi transmise în direct” reprezentanții Veolia, principalul susținător financiar al echipei de fotbal fanion a orașului, au făcut câteva precizări importante.

Astfel, încă de la implicarea financiară în proiectul promovării Petrolului Ploiești în prima ligă, reprezentanții Veolia și cei ai clubului au susținut transmiterea de către publicația sportonlineph.ro a meciurilor susținute de echipă atât pe stadionul Ilie Oană, cât și în deplasare.

Grupul a  pus la dispoziția inițiatorilor acestui proiect online o mașină, a suportat costurile deplasărilor și a achitat factura pentru licența unui soft care să permită  transmiterea în direct a meciurilor la o calitate video superioară. ”Veolia și clubul Petrolul susțin orice proiect benefic pentru suporterii petroliști. Am înțeles că încurajăm eforturile pentru transmiterea online a meciurilor Petrolului pentru ca acestea să poată fi vizionate și de către suporterii care nu pot veni la stadionul Ilie Oană, respectiv în deplasările pe care le face echipa în liga a treia”, au transmis reprezentanții grupului Veolia redacției observatorulph.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Petrolul Ploiești este singura echipă din liga a treia ale cărei meciuri sunt transmise de cel mai important canal de sport din România, Digisport. Colaborarea dintre Petrolul și Digisport nu presupune nici costuri și nici beneficii financiare pentru ambele părți și nici de promovare a sponsorului pe canalul Digisport în schimbul acestei colaborări. Oficialii clubului doresc ca prin acest parteneriat să mediatizeze echipa de tradiție a fotbalului românesc.

”Pentru club și Veolia suporterii sunt cei mai importanți” se arată în punctul de vedere transmis redacției noastre. Veolia își reafirmă intenția de a face toate eforturile necesare pentru ca Petrolul să fie susținută de cât mai mulți suporteri, în special la partidele disputate pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, considerând galeria lupilor galbeni ca fiind cea mai frumoasă din țară.

Dealtfel, interesul suporterilor Petrolului pentru echipa fanion a Ploieștiului este uriaș, cifrele de audiență înregistrate de Digisport cu meciurile lupilor galbeni fiind cu mult peste media stației TV, comparative chiar și cu meciurile din prima ligă sau cupele europene.

Astfel, la derby-ul dintre Petrolul Ploieșt și AFC Alexandria, în minutul de aur Digisport a înregistrat peste 197.519 de spectatori, o audiență comparabilă cu cea a televiziunilor de știri.

 


Eveniment
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Obuz scos la vânzare la mica publicitate

Un tânăr de 24 de ani din Cernica s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor după ce a scos la vânzare pe un site de anunțuri un... obuz.  Proiectilul a fost găsit...