Coregrafie-tridimensionala-Ilie-Oana-Petrolul-Gloria-Bistrita-facebook.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Meciurile Petrolului Ploiești nu vor mai fi transmise în direct” reprezentanții Veolia, principalul susținător financiar al echipei de fotbal fanion a orașului, au făcut câteva precizări importante.

Astfel, încă de la implicarea financiară în proiectul promovării Petrolului Ploiești în prima ligă, reprezentanții Veolia și cei ai clubului au susținut transmiterea de către publicația sportonlineph.ro a meciurilor susținute de echipă atât pe stadionul Ilie Oană, cât și în deplasare.

Grupul a  pus la dispoziția inițiatorilor acestui proiect online o mașină, a suportat costurile deplasărilor și a achitat factura pentru licența unui soft care să permită  transmiterea în direct a meciurilor la o calitate video superioară. ”Veolia și clubul Petrolul susțin orice proiect benefic pentru suporterii petroliști. Am înțeles că încurajăm eforturile pentru transmiterea online a meciurilor Petrolului pentru ca acestea să poată fi vizionate și de către suporterii care nu pot veni la stadionul Ilie Oană, respectiv în deplasările pe care le face echipa în liga a treia”, au transmis reprezentanții grupului Veolia redacției observatorulph.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Petrolul Ploiești este singura echipă din liga a treia ale cărei meciuri sunt transmise de cel mai important canal de sport din România, Digisport. Colaborarea dintre Petrolul și Digisport nu presupune nici costuri și nici beneficii financiare pentru ambele părți și nici de promovare a sponsorului pe canalul Digisport în schimbul acestei colaborări. Oficialii clubului doresc ca prin acest parteneriat să mediatizeze echipa de tradiție a fotbalului românesc.

”Pentru club și Veolia suporterii sunt cei mai importanți” se arată în punctul de vedere transmis redacției noastre. Veolia își reafirmă intenția de a face toate eforturile necesare pentru ca Petrolul să fie susținută de cât mai mulți suporteri, în special la partidele disputate pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, considerând galeria lupilor galbeni ca fiind cea mai frumoasă din țară.

Dealtfel, interesul suporterilor Petrolului pentru echipa fanion a Ploieștiului este uriaș, cifrele de audiență înregistrate de Digisport cu meciurile lupilor galbeni fiind cu mult peste media stației TV, comparative chiar și cu meciurile din prima ligă sau cupele europene.

Astfel, la derby-ul dintre Petrolul Ploieșt și AFC Alexandria, în minutul de aur Digisport a înregistrat peste 197.519 de spectatori, o audiență comparabilă cu cea a televiziunilor de știri.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Trei străzi din Ploiești rămân fără apă

Joi, 18 octombrie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 09.00 – 12.00, pe strada Lobacevschi, strada Popa Sapca si pe strada Ceahlau, in cadrul operatiunii de...

IT&C
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

You Tube nu a mers deloc miercuri de dimineaţă

Platforma YouTube s-a confruntat cu probleme tehnice, fiind nefuncţională puţin peste o oră, miercuri dimineaţă. Utilizatori din întreaga lume au raportat imposibilitatea de a-şi accesa conturile...