conferinta_1600x956.jpg

Petrolul Ploiești va juca vineri seară, de la ora 18:15, pe stadionul Ilie Oană, cu AFCM Alexandria, liderul seriei. Tavi Grigore și ceilalți ”lupi” fac apel la ploieșteni să vină într-un număr cât mai mare la stadion pentru a-și susține echipa favorită. 

Fără punct pierdut până acum, Petrolul şi Alexandria sunt, fără îndoială, principalele candidate ale luptei pentru promovare.  „Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc. Avem tonus, avem încredere şi vom aborda meciul de mâine cu mult entuziasm. Ştim că vom întâlni o echipă aflată pe val, care a jucat foarte bine în acest campionat şi care îşi doreşte să promoveze, chiar dacă, prin anumite declaraţii voalate, cei de la Alexandria susţin că ar fi un vis pentru ei să joace, în sezonul următor, în eşalonul superior”, a declarat antrenorul principal al „galben-albaştrilor”, Octavian Grigore, citat de fcpetrolul.ro. 

„Va fi un joc interesant, în care vom pune toate cunoştinţele noastre, toate aptitudinile noastre, în slujba echipei, pentru a obţine ceea ce ne dorim cu toţii, anume victoria. Îmi doresc ca stadionul să fie plin, ca oamenii din tribună să susţină echipa, să fie alături de ea, să ne încurajeze. Aceşti copii au nevoie de ajutorul tribunei!”, a continuat tehnicianul petroliştilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Partida cu Alexandria va începe la ora 18.15, casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” fiind deschisă de la ora 09.00 şi până în apropierea fluierului de start.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Joi, 13 Septembrie 2018
  • De Andra Ilie

Petrolul Ploiești, victorie cu Chindia Târgovişte

Petrolul şi-a continuat urcuşul către vârful clasamentului, ajungând pe treapta a treia a podiumului Ligii 2 Casa Pariurilor, după victoria obţinută, în această seară, în restanţa cu Chindia...