conferinta_1600x956.jpg

Petrolul Ploiești va juca vineri seară, de la ora 18:15, pe stadionul Ilie Oană, cu AFCM Alexandria, liderul seriei. Tavi Grigore și ceilalți ”lupi” fac apel la ploieșteni să vină într-un număr cât mai mare la stadion pentru a-și susține echipa favorită. 

 

Fără punct pierdut până acum, Petrolul şi Alexandria sunt, fără îndoială, principalele candidate ale luptei pentru promovare.  „Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc. Avem tonus, avem încredere şi vom aborda meciul de mâine cu mult entuziasm. Ştim că vom întâlni o echipă aflată pe val, care a jucat foarte bine în acest campionat şi care îşi doreşte să promoveze, chiar dacă, prin anumite declaraţii voalate, cei de la Alexandria susţin că ar fi un vis pentru ei să joace, în sezonul următor, în eşalonul superior”, a declarat antrenorul principal al „galben-albaştrilor”, Octavian Grigore, citat de fcpetrolul.ro. 

„Va fi un joc interesant, în care vom pune toate cunoştinţele noastre, toate aptitudinile noastre, în slujba echipei, pentru a obţine ceea ce ne dorim cu toţii, anume victoria. Îmi doresc ca stadionul să fie plin, ca oamenii din tribună să susţină echipa, să fie alături de ea, să ne încurajeze. Aceşti copii au nevoie de ajutorul tribunei!”, a continuat tehnicianul petroliştilor.

Partida cu Alexandria va începe la ora 18.15, casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” fiind deschisă de la ora 09.00 şi până în apropierea fluierului de start.