Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

conferinta_1600x956.jpg

Petrolul Ploiești va juca vineri seară, de la ora 18:15, pe stadionul Ilie Oană, cu AFCM Alexandria, liderul seriei. Tavi Grigore și ceilalți ”lupi” fac apel la ploieșteni să vină într-un număr cât mai mare la stadion pentru a-și susține echipa favorită. 

Fără punct pierdut până acum, Petrolul şi Alexandria sunt, fără îndoială, principalele candidate ale luptei pentru promovare.  „Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc. Avem tonus, avem încredere şi vom aborda meciul de mâine cu mult entuziasm. Ştim că vom întâlni o echipă aflată pe val, care a jucat foarte bine în acest campionat şi care îşi doreşte să promoveze, chiar dacă, prin anumite declaraţii voalate, cei de la Alexandria susţin că ar fi un vis pentru ei să joace, în sezonul următor, în eşalonul superior”, a declarat antrenorul principal al „galben-albaştrilor”, Octavian Grigore, citat de fcpetrolul.ro. 

„Va fi un joc interesant, în care vom pune toate cunoştinţele noastre, toate aptitudinile noastre, în slujba echipei, pentru a obţine ceea ce ne dorim cu toţii, anume victoria. Îmi doresc ca stadionul să fie plin, ca oamenii din tribună să susţină echipa, să fie alături de ea, să ne încurajeze. Aceşti copii au nevoie de ajutorul tribunei!”, a continuat tehnicianul petroliştilor.

Partida cu Alexandria va începe la ora 18.15, casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” fiind deschisă de la ora 09.00 şi până în apropierea fluierului de start.

 


Sport
  • Duminică, 11 Martie 2018
  • De Mihai Popescu

Petrolul Ploiești, victorie la limită cu Sporting Roșiori

Petrolul a început returul cu o victorie, formaţia noastră confirmându-şi, astfel, poziţia de lideră din C3. În primul joc oficial din 2018, disputat pe “Ilie Oană”, “lupii” au trecut de CS Sporting Roşiori,...

Sport
  • Duminică, 11 Martie 2018
  • De Redacția Observatorulph.ro

FC Petrolul-Sporting Roșiori, live online

FC Petrolul joacă la această oră cu Sporting Roșiori, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 15-a din Liga a treia. La meci sunt prezenți peste 3.000 de suporteri petroliști.  La pauză,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești