bazinul-vega-ploiesti-redeschis.jpg

Reprezentanții Primăriei Ploiești au anunțat marți, 10 octombrie, că Bazinul Vega a fost redeschis. La scurt timp a apărut și un comunicat al Clubului Sportiv Municipal, cu privire la programul de funcționare pentru publicul larg.

 

„Bazinul „Vega” a fost redeschis, astăzi, după ce inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova au verificat lucrările suplimentare solicitate cu prilejul controlului precedent şi au analizat o probă de apă din bazin. Autorizaţia de funcţionare a fost eliberată, iar sportivii de la CSM Ploieşti, pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma, au efectuat, deja, un prim antrenament”, se arată în comunicatul CSM Ploiești..

Citește și: S-a deschis Bazinul Vega

Bazinul poate fi folosit și de publicul larg, a anunțat CSM Ploiești, conform programului: luni – vineri, în intervalele 14.00-15.00 și 19.30-21.00, iar sâmbăta, în intervalul 14.00-15.00.

 

Tariful este de 10 lei/persoană, fiind obligatorie casca de înot, cei interesați având posibilitatea să obțină informații suplimentare la telefon 0344.80.72.75).

Bazinul Vega a fost închis la mijlocul lunii decembrie, 2016. (FOTO: CSM Ploiești).

Reamintim faptul că la Bazinul Vega au fost efectuate mai multe reparații curente, iar la scurt timp după recepție, programată la 1 septembrie 2017, inspectorii de la Sanepid au constatat o serie de deficiențe, în special în zona grupurilor sanitare. Prin urmare, deschiderea Bazinului Vega a fost amânată, cu încă o lună și jumătate.

 

bazin-csm-ploiesti-redeschidere.jpg

primaria-ploiesti-bazin-vega-redeschhis.jpg

vega-redeschis-program-functionare.jpg

 

csm-ploiesti-redeschidere-bazin-bega.jpg

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...