bazinul-vega-ploiesti-redeschis.jpg

Reprezentanții Primăriei Ploiești au anunțat marți, 10 octombrie, că Bazinul Vega a fost redeschis. La scurt timp a apărut și un comunicat al Clubului Sportiv Municipal, cu privire la programul de funcționare pentru publicul larg.

„Bazinul „Vega” a fost redeschis, astăzi, după ce inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova au verificat lucrările suplimentare solicitate cu prilejul controlului precedent şi au analizat o probă de apă din bazin. Autorizaţia de funcţionare a fost eliberată, iar sportivii de la CSM Ploieşti, pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma, au efectuat, deja, un prim antrenament”, se arată în comunicatul CSM Ploiești..

Citește și: S-a deschis Bazinul Vega

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bazinul poate fi folosit și de publicul larg, a anunțat CSM Ploiești, conform programului: luni – vineri, în intervalele 14.00-15.00 și 19.30-21.00, iar sâmbăta, în intervalul 14.00-15.00.

Tariful este de 10 lei/persoană, fiind obligatorie casca de înot, cei interesați având posibilitatea să obțină informații suplimentare la telefon 0344.80.72.75).

Bazinul Vega a fost închis la mijlocul lunii decembrie, 2016. (FOTO: CSM Ploiești).

Reamintim faptul că la Bazinul Vega au fost efectuate mai multe reparații curente, iar la scurt timp după recepție, programată la 1 septembrie 2017, inspectorii de la Sanepid au constatat o serie de deficiențe, în special în zona grupurilor sanitare. Prin urmare, deschiderea Bazinului Vega a fost amânată, cu încă o lună și jumătate.

bazin-csm-ploiesti-redeschidere.jpg

primaria-ploiesti-bazin-vega-redeschhis.jpg

vega-redeschis-program-functionare.jpg

csm-ploiesti-redeschidere-bazin-bega.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Depozit ilegal de petarde descoperit la Ploiești

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat ieri pe raza municipiului Ploiești, în scopul descoperirii şi combaterii faptelor de natură penală privind...