Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

bazinul-vega-ploiesti-redeschis.jpg

Reprezentanții Primăriei Ploiești au anunțat marți, 10 octombrie, că Bazinul Vega a fost redeschis. La scurt timp a apărut și un comunicat al Clubului Sportiv Municipal, cu privire la programul de funcționare pentru publicul larg.

„Bazinul „Vega” a fost redeschis, astăzi, după ce inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova au verificat lucrările suplimentare solicitate cu prilejul controlului precedent şi au analizat o probă de apă din bazin. Autorizaţia de funcţionare a fost eliberată, iar sportivii de la CSM Ploieşti, pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma, au efectuat, deja, un prim antrenament”, se arată în comunicatul CSM Ploiești..

Citește și: S-a deschis Bazinul Vega

Bazinul poate fi folosit și de publicul larg, a anunțat CSM Ploiești, conform programului: luni – vineri, în intervalele 14.00-15.00 și 19.30-21.00, iar sâmbăta, în intervalul 14.00-15.00.

Tariful este de 10 lei/persoană, fiind obligatorie casca de înot, cei interesați având posibilitatea să obțină informații suplimentare la telefon 0344.80.72.75).

Bazinul Vega a fost închis la mijlocul lunii decembrie, 2016. (FOTO: CSM Ploiești).

Reamintim faptul că la Bazinul Vega au fost efectuate mai multe reparații curente, iar la scurt timp după recepție, programată la 1 septembrie 2017, inspectorii de la Sanepid au constatat o serie de deficiențe, în special în zona grupurilor sanitare. Prin urmare, deschiderea Bazinului Vega a fost amânată, cu încă o lună și jumătate.

bazin-csm-ploiesti-redeschidere.jpg

primaria-ploiesti-bazin-vega-redeschhis.jpg

vega-redeschis-program-functionare.jpg

csm-ploiesti-redeschidere-bazin-bega.jpg


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești