Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

oprita.jpg

Doi jucători ai echipei Juventus București s-au luat la bătaie, în vestiarul stadionului Ilie Oană din Ploiești, după penalty-ul ratat în ultimul minut de joc, care a însemnat înfrângerea în fața FCSB.

Potrivit gsp.ro, George Călințaru de la Juventus București a fost agresat de colegul său, Bărbulescu, după ce a trimis lamentabil în brațele portarului advers lovitura de pedeapsă obținută de trupa lui Daniel Oprița.

Bărbulescu susține că a avut o discuție bărbătească cu coechipierul său, însă spune că mâine se va împăca cu acesta și vor merge la bere.

Călințaru a ajuns la spitalul de urgență din Ploiești cu un deget rupt, după ce ar fi lovit cu pumnii pereții vestiarului stadionului Ilie Oană.

În urma înfrângerii, antrenorul Daniel Oprița, fostul atacant al Petrolului, a demisionat de la Juventus București cu care a și promovat în Liga I. 

 


Sport
  • Duminică, 11 Martie 2018
  • De Mihai Popescu

Petrolul Ploiești, victorie la limită cu Sporting Roșiori

Petrolul a început returul cu o victorie, formaţia noastră confirmându-şi, astfel, poziţia de lideră din C3. În primul joc oficial din 2018, disputat pe “Ilie Oană”, “lupii” au trecut de CS Sporting Roşiori,...

Sport
  • Duminică, 11 Martie 2018
  • De Redacția Observatorulph.ro

FC Petrolul-Sporting Roșiori, live online

FC Petrolul joacă la această oră cu Sporting Roșiori, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 15-a din Liga a treia. La meci sunt prezenți peste 3.000 de suporteri petroliști.  La pauză,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești