tragere-la-sorti-semifinale-champions-league-europa-league_size6.jpg

După tragerea la sorţi a meciurilor din fazele play-off, din Champions League şi Europa League, FCSB şi Viitorul şi-au aflat adversarele.

 

Steaua se va duela cu Sporting Lisabona pentru un loc în grupele Champions League. Primul meci se va juca în Portugalia, pe 15 august, iar returul pe 23. Viitorul lui Hagi va trebui să elimine campioana Austriei, Red Bull Salzburg, pentru a putea ajunge în grupele Europa League. Primul meci se va juca în România, pe 17 august. Returul va avea loc pe 24. 

Meciurile Stelei vor fi transmise de ProTV şi Dolce Sport UEFA consideră barajul ca început oficial al competiţiei, astfel că drepturile TV nu mai sunt vândute individual de club, iar ora de start a partidelor e cea clasică: 21:45. 

 

Social
  • Miercuri, 24 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Când vom avea următoarele zile libere

Astăzi, 24 ianuare, este zi liberă, cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române. Următoarele zile libere sunt 8 și 9 aprilie, când creștinii ortodocși sărbătorec Paștele.  Din calendarul...

Eveniment
  • Miercuri, 24 Ianuarie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

24 Ianuarie - 159 de ani de la ”Mica Unire”

Pe 24 ianuarie 2018, se împlinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza – Mica Unire, cum a rămas evenimentul din 1859 consemnat în istorie. Anul 1859 a...