meci-juventus-voluntari-ilie-oana.jpg

Aproximativ 65 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiești, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele Juventus București – F.C. Voluntari.

 

Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploiești, începând cu ora 18.30. Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forțele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive, se precizează pe site-ul Prefecturii Prahova..

„Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranță în interiorul stadionului revine clubului Juventus București, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază. Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În cadrul ședinței de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea şi desfășurarea acestui eveniment, iar organizatorul competiției a comunicat Jandarmeriei, următoarele date: - accesul spectatorilor este permis începând cu orele 16.30; - clubul organizator a pus în vânzare aproximativ 1.000 de bilete”, se precizează în comunicatul de presă;

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porților de acces pentru a evita aglomerarea inutilă a acestora (pentru această partidă, Organizatorul a hotărât ca nu va fi necesară deschiderea tribunei a 2-a și a peluzelor, singura deschisă fiind tribuna 1).

 

Ordinea și siguranța publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum și menținerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești în cooperare cu celelalte forţe participante.