cursuri-gratuite-basket.png

Clubul A-team Ploieşti Basketball, entitatea sportivă cu cele mai bune rezultate din oraş, pe segmentul juvenil, în ultimii ani, între care şi două titluri naţionale la baby-baschet (2014, 2017), a semnat un parteneriat cu magazinul Decathlon din Ploiești, prin care micuții din oraș pot participa la o selecție gratuită pentru viitoarele echipe, începând cu jumătatea lunii august.

 

Astfel, în perioada 14 august – 08 septembrie, clubul va selecta, pe baza sportivă Decathlon, jucători nelegitimaţi pentru generaţiile 2004, 2005, 2006 şi 2007.

O săptămână de antrenamente îi asteaptă pe cei inscrisi, la finalul căreia staff-ul tehnic al Ploieşti Basketball va constitui noi grupe pentru sezonul viitor. În funcţie de numărul de jucători veniţi la înscriere şi de categoriile de vârstă mai sus amintite vom fi făcute grupele de lucru.

Fiecare grupa va avea 5 şedinţe de pregătire de câte o oră, de luni până vineri.  Înscrierile pentru selecţiile de jucători se vor face în incinta magazinului Decathlon, până la data de 11 august. Potrivit organizatorilor, cursurile sunt gratuite și se adresează copiilor născuți între anii 2004 și 2007 inclusiv.