petrolul-ploiesti-achizitie.jpg

Lotul „galben-albaștrilor” are, de vineri, în componență un nou jucător. „Lupii” și-au asigurat serviciile lui Marius Paul Antoche (25 ani, 1.84 m), jucător care poate evolua atât pe postul de mijlocaș defensiv, cât și pe cel de fundaș central, a anunțat conducerea Petrolului.

 

Născut la Vatra Dornei, dar format la Școala de Fotbal „Gică Popescu” şi, ulterior, la juniorii Sportului Studenţesc, Antoche a evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Otopeni, CS Baloteşti, Unirea Târlungeni şi, din 2014, din nou la CS Baloteşti, în ultima ediţie a Ligii a II-a bifând 26 de prezenţe (21 ca titular) şi 2 goluri marcate, se precizează pe pagina de Facebook a Petrolului.

După Puchea, Arnăutu, Lambru, Ciocâlteu şi Bolboaşă, Antoche este cea de-a șasea mutare oficializată de către Petrolul în această vară, oficialii ploieștenilor ajungând la înțelegeri verbale și cu alți jucători, ce sunt așteptați să se prezinte, luni, la reunirea echipei, a mai precizat conducerea clubului.

 

„Ultima dată la UTA Arad, acolo unde a jucat 35 de meciuri în ultima stagiune, mijlocaşul Marius Chindriş (26 ani), fost internaţional U19 şi U17, şi-a dat acordul pentru a îmbrăca tricoul Petrolului, la fel cum a făcut-o și Alexandru Vagner (27 ani, fundaș dreapta/mijlocaş dreapta), jucător cu 120 de prezențe în Liga I, la Concordia Chiajna, FC Brașov, ASA Tg. Mureş şi Gloria Bistriţa. Foarte aproape de Petrolul este și mijlocașul Tudor Saim, cel care va întregi lista jucătorilor „U19” şi care are deja experienţa celui de-al treilea eşalon, el având 26 de meciuri (dintre care 24 ca titular) jucate şi 8 goluri marcate în stagiunea trecută pentru Olimpia Rm. Sărat. De asemenea, este posibil ca la primele antrenamente să apară şi alţi jucători, Octavian Grigore intenţionând să aibă lotul în mare parte definitivat în cantonamentul de la Braşov, din perioada 26 iulie-4 august”, mai precizează sursa citată (Foto Facebook).