sala-box-ploiesti-comisie-negociere-amanata.jpeg

Comisia de negociere pentru achiziționarea sălii de box s-a întrunit astăzi, însă în formulă incompletă. În plus oferta financiară înaintată de actualii proprietari ai sălii nu mai este valabilă.

 

Consiliul Local a aprobat în luna mai componența comisiei de negociere în vederea achiziționării sălii de box. Din comisie, potrivit hotărârii Consiliului Local Ploiești, fac parte aleșii locali Ștefan Dănescu și George Botez, ambii de la PSD, Sorin Văduva (ALDE) Gheorghe Sârbu (PNL) și Bogdan Hodorog (PMP).

Astăzi a fost programată prima ședință pe tema achiziționării sălii de box, însă au lipsit, potrivit surselor noastre, consilierii de la PNL și de la ALDE. 

 

În plus, oferta financiară, a susținut viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, nu ar mai fi valabilă.

Problema este că în ciuda greutăților întâmpinate privind achiziția sălii de box, cele mai multe medalii se obțin de la această secția a CSM-ului.

De altfel, la Campionatele Europene,de Cadeți, care se vor desfășura în perioada 16 - 27 iulie, la Râmnicu Vâlcea, doi pugiliști de la CSM Ploiești vor reprezenta România. Este vorba de Ștefan Panaitescu (titular), categoria 80 de kilograme, și Iulian Dumitrescu, categoria 52 de kilograme, care mai are un meci de verificare. Antrenor coordonator al lotului național al României este Titi Tudor, iar antrenor secund este Adrian Pârlogea, antrenor de box și la CSM Ploiești.

 

Mai multe articole
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Un nou proiect privind acordarea de subvenţie pentru transportul elevilor. Studenţii nu sunt incluşi

  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Comitetul de coordonare al CSM Ploiești se reunește astăzi. Consilierii speră să primească situația oficială a contractelor

  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Andra Ilie

În timp ce la Ploiești circulă autobuze vechi de 40 de ani, cele fabricate la Brașov au falimentat. Erau prea ieftine!