M-B.jpg

Un junior al echipei de baschet ABC T-Pack Ploieşti face furori în Liga Naţionale de baby şi minibaschet de la Mangalia.

 

Este vorba de Petru Ţigău, unul dintre cei mai înalţi jucători ai competiţiei, care are 1,85 m la numai 12 ani. Acesta are o medie de 29 de puncte pentru fiecare dintre meciurile disputate, având cele mai mari șanse pentru a fi declarat cel mai bun sportiv al turneului.

„Petru este un copil bun, liniştit, care lucrează cu mine de aproximativ un an. Este un tip modest, apreciat de toţi colegii, şi este un fan al baschetului de peste Ocean, urmărind cu plăcere meciurile din NBA. Având în vedere că anul acesta a fost ultimul pentru el pe segmentul de minibaschet, din toamnă va evolua pentru echipa „U13” a clubului nostru, întrucât vrem să-i oferim şansa competiţiei alături de toţi ceilalţi actuali colegi ai săi care vor face pasul la categoria imediat superioară de vârstă”, a declarat antrenorul Flavius Tace, citat de ziarul Prahova.

 

Ghiță Mureșan a ajuns în NBA și pentru înălțimea sa de 2,31 m.

foto: ziarulprahova.ro

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...