petrolul-dentas.jpg

Petrolul Ploiești va avea pentru sezonul viitor un buget de o jumătate de milion de euro, datorat îndeosebi implicării financiare a grupului Veolia.

 

Potrivit gsp.ro, ploieștenii au fost deja preluați de grupul "Veolia", liderul mondial în managementul apei, care a sprijinit clubul încă din Liga a 4-a. Sucursala din România a grupului francez, condusă de Mădălin Mihailovici, ploieștean și un vechi fan al "lupilor", va susține echipa cu un buget de performanță, estimat la circa 500.000 de euro pentru sezonul 2017-2018. 

În ceea ce privește prețurile abonamentelor pentru sezonul viitor, președintele clubului, Cristi Vlad, a declarat pentru sursa citată:  "Timp de 14 zile, vom da la început posibilitatea oamenilor care au deținut abonamente la divizia a patra să opteze pentru prelungirea lor. Vor fi apoi la liber. Oricum, vom pune prețuri care să permită tuturor să vină la meciuri. Ne dorim ca suporterii să fie în continuare în număr mare alături de noi".

 

Costurile nu sunt încă fixate, dar vor varia probabil între 110/120 lei la peluze, 300/400 lei la tribuna zero și 500 lei la loje.

 

 

Social
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Apa Nova oprește apa pe o stradă din Ploiești

Vineri, 22 septembrie, APA NOVA Ploiesti, membră a grupului Veolia, va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 10.00 – 12.00, pe strada Goraslau, in cadrul operatiunii de modernizare a...