FP.jpg

Fost arbitru şi observator în cadrul Asociaţiei de Fotbal Prahova, Florinaş Piciu a trecut în nefiinţă, joi seară, la doar 62 de ani!

 

Foarte probabil că nu există om implicat în activitatea fotbalistică judeţeană care să nu-l fi cunoscut pe Florinaş Piciu, de peste 40 de ani acesta trecând prin toate etapele posibile din fotbalul prahovean – jucător, apoi, peste 20 de ani, arbitru şi imediat după aceea observator al AJF Prahova.

Acesta a primit, de altfel, după întreaga sa carieră, titlul de „Cel mai bun observator al AJF Prahova” la sfârşitul anului 2016, într-o ceremonie emoţionantă (la festivitatea de final de an a arbitrilor prahoveni), ţinând cont că printre premianţi s-a aflat şi fiul său – LaurenţiuPiciu, de asemenea, unul dintre cei mai vechi arbitri din lotul CJA Prahova, iar al doilea fiu al celui trecut în nefiinţă, Gabriel, a fost, de asemenea, arbitru în lotul CJA, în ultima vreme dedicându-se arbitrajului în campionatul LMF.

 

sursa: ziarulprahova.ro.

 

 

 

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...