19399133_1635261893151555_7319004136304252472_n.jpg

Pentru a două oră în ultimii trei ani, campionatul național de baby basket a fost câștigat de o echipă din Ploiești. 

Echipa AFI Ploiești Basketball 1, antrenată de Elena Stan, aceeași făuritoare a succesului din urmă cu trei ani, din Bănie, a avut un parcurs impecabil la actuala ediție a Ligii Naționale de la Mangalia și a reușit să aducă pentru a două oară, în ultimii trei ani, titlul la Ploiești. 

Sâmbătă ploieștenii au câștigat în fața ACS MC Ball Mangalia. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.