WhatsApp Image 2017-06-16 at 10.00.21.jpeg

În această dimineață, la Primăria Ploiești are loc licitația privind atribuirea exclusivă a licenței asupra mărcilor Petrolu Ploiești.

 

UPDATE Licitația a fost adjudecată de Asociația Petrolul 52, care a obținut dreptul de folosire a tuturor celor șase mărci deținute de Primăria Ploiești. Pe lângă suma de 14.472 de lei pentru fiecare marcă/an, se adaugă 2% din încasările aferente din dreptul de folosire al mărcii. "Pentru toate cele șase mărci, astăzi s-a plătit suma de 30.000 de euro", a declarat Mircea Dridea, președintele de onoare al Asociației Petrolul 52.

Este vorba de șase mărci: FC Petrolul Ploiești, Petrolul Ploiești 1924, Fotbal Club Petrolul, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95.

Suporterii Petrolul au venit deja la sediul Palatului Administrativ. Singura ofertă depusă este cea a Asociației Petrolul 52, care dorește să liciteze pentru toate cele șase mărci. Licitația are loc la sala de protocol a Prefecturii Prahova.

 

Din comisia de licitație fac parte consilierii locali Robert Vâscan, Marilena Stanciu, Gheorghe Simion, Sanda Dragulea, Gheorghe Popa și Ștefan Dănescu, George Botez, precum și reprezentanți ai Primăriei Ploiești. Fiecare consilier a semnat o declarație de confidențialitate și de imparțialitate.

Din partea ofertantului, Asociația Petrolul 52, participă Cristea Vlad, președintele clubului, Mircea Dridea, președintele de onoare și Andrei Hoştiuc, împuternicit al asociației. 

Rămâi pe observatorulph.ro pentru a afla ultimele informații privind rezultatul acestei licitații vitale pentur viitorul echipei Petrolul Ploiești, care va juca barajul de promovare în Liga a treia.

 

Observatorulph.ro transmite live pe pagina de Facebook licitația pentru mărcile Petrolul.

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....