18893376_1655487814480332_1768647513093493227_n.jpg

Competiția de șosea de la Sinaia va debuta în acest an pe 18 iunie, pentru iubitorii de ciclism. Traseul este nu doar greu, ci și spectaculos, concurenții având posibilitatea să străbată pante abrupte.

Competiția nu este la prima ediție, așa că, pentru cunoscători, a devenit deja una dintre cele mai îndrăgite curse de ciclism și, ca în fiecare an, cei care vor reuși să parcurgă traseul vor avea posibilitatea să admire și frumusețea stațiunii de pe Valea Prahovei.  

„Se începe din centrul orașului Sinaia. Din zona de start se intră direct în urcarea către istoricul cartier Furnica. Strada Aosta, prima stradă în urcare, este cea mai abruptă, după ea continuându-se prin splendida zona împădurită. În proximitatea casei lui Nicolae Iorga și a multor altor clădiri interbelice, până în punctul de altitudine maxima, în apropierea Cabanei Schiori. De aici, traseul coboara prin mijlocul cartierului Furnica, pe lângă anexele Castelului Peles, trece pe lângă Mănăstirea Sinaia, Cimitirul Eroilor, Cazinoul Sinaia, Hotelul Palace, ajungând din nou în inima stațiunii, pe Bulevardul Carol/DN1, pe care se continuă până în zona de start/finish”, au anunțat organizatorii.

Concurenții vor avea de parcurs 10 tururi a câte 7 km fiecare, în total 70km.

 

 

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic întrerupt pe DN1A după ce un TIR a derapat

Traficul rutier este întrerupt pe DN1 A marți după amiază începând cu ora 12.40 în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat un TIR. Potrivit IPJ Prahova circulația este întreruptă pe...