petrolul-ploiesti.jpg

După ce consilierii PSD, ALDE și PMP au boicotat două ședințe ale Consiliului Local Ploiești convocate de îndată pentru rezolvarea problemei mărcilor Petrolul Ploiești, primarul Adrian Dobre a transmis următorul comunicat de presă:

 

Comunicat de presă: Precizări importante referitoare la Petrolul

Forțe care controlează o parte a Consiliului Local și care urmăresc o agendă paralelă în ceea ce privește transmiterea mărcii către suporteri, încearcă să manipuleze grosolan suporterii și opinia publică.

Ne aflăm în momentul final al unei proceduri complicate și de lungă durată care va avea drept consecință transferul mărcii către echipa care va duce mai departe spiritul "Petrolul" în condiții de legalitate și transparență.

 

Este păcat ca aceste proceduri să nu fie finalizate doar pentru că unii, care fac averi din dragostea față de echipă a suporterilor, fac calcule politice și de imagine.

Îmi manifest încrederea că suporterii, membrii ai acestei unice galerii a Petrolului, au inteligența de a nu deveni (din nou) victimele manipulării punând în pericol finalizarea procesului de transfer al mărcii către echipă.

 Adrian Dobre, Primarul Municipiului Ploiești