Petrolul – CSO Plopeni 4-0. Antrenament cu public la Ploiești

0
IMG_4919_large.jpg

IMG_4919_large.jpg

Petrolul a disputat, ieri după-amiază, ultimul joc pe „Ilie Oană” în Liga A Prahova, impunându-se cu scorul de 4-0 în faţa lui CSO Plopeni, prin golurile semnate de către Păun (3), D. Gheorghe (25), Vintilă (79), Niţescu (89).

Exilul „lupilor” în eşalonul judeţean se apropie de final, CSO Plopeni fiind ultima reprezentantă a Ligii A care a avut onoarea să păşească, în această stagiune, pe „Ilie Oană”. Iar oaspeţii au călcat strâmb de la bun început, rezistând mai puţin de trei minute, adică până cînd Păun a modificat pentru prima dată tabela de marcaj, părând să anunţe, astfel, un nou recital ofensiv al „galben-albaştrilor”.

Plopeniul a încercat să replice şi chiar a avut o reacţie bună, cu două şuturi periculoase ale lui Copilu şi Sandu, la ambele Marinică fiind nevoit să se întrebuinţeze serios. A fost, însă, doar un „foc de paie”, pentru că, la următoarea şarjă serioasă a petroliştilor, defensiva oaspete s-a prăbuşit din nou, iar Dragoş Gheorghe (25) a marcat, cu capul, de la 6 metri, după o centrare venită, de pe dreapta, de la Nini Popescu.
Citește articolul integral pe sportonlineph.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău