sigla_csm.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul „Spaţii comerciale scoase la licitaţie la Hipodrom şi stadionul Ilie Oană la tarife sub preţul pieţei”, conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a transmis redacției următoarele precizări:

 

”- în stabilirea tarifelor propuse pentru spaţiile din incinta Complexului Hipodrom s-a ţinut cont de Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 361/02.11.2016; cu acel prilej, la determinarea veniturilor, Unitatea de Implementare a Proiectelor a luat în calcul preţurile prevăzute în analiza cost beneficiu din cadrul studiului de fezabilitate, dar şi propunerile făcute de CSM Ploieşti;

- în stabilirea tarifelor propuse pentru spaţiile din incinta Stadionului „Ilie Oană” s-a ţinut cont de Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 7/2007, actualizată cu rata inflaţiei pentru anul 2015.

 

Totodată, facem precizarea că este vorba despre un proiect ce este publicat pe site-ul Primăriei Ploieşti pentru dezbatere publică, putând să sufere modificări în funcţie de propunerile cetăţenilor”.

Reamintim că pentru restaurantul de la hipodrom, de 720 mp, se propune o chirie de 2.000 de euro, adică 2,7 euro/mp/lună, iar pentru spațiile de birouri de la stadion o chirie de 12,78 lei/mp/lună.