IMG_3501_large_large.jpg

Meciul primăverii în fotbalul prahovean, duelul dintre primele două clasate din Liga A, Petrolul 52 şi CS Blejoi, s-a încheiat cu victoria detaşată a “lupilor”, cei care, astfel, au făcut un pas aproape decisiv către câştigarea campionatului. În faţa a aproape 6000 de spectatori, Petrolul s-a impus cu 5-0, prin golurile marcate de Vintilă (41), D. Gheorghe (53), Păun (75), Cl. Tudor (76, pen.) şi I. Dumitrescu (87).

 

 

Duelul de pe “Ilie Oană” a început abrupt. N-a fost loc pentru obişnuitele tatonări şi, după doar 3 minute, Vintilă s-a trezit singur cu mingea la 13-14 metri, poziţie centrală, însă a şutat direct în braţele lui Adrian Gheorghe. Trei minute mai târziu, fază cu aceiaşi protagonişti, încă şi mai aproape de buturile oaspeţilor, în interiorul careului “mic”, însă nici de această dată Vintilă n-a reuşit să treacă de blocajul ultimului apărător al blejoienilor.

Ieşiţi cu bine din iureşul primelor minute, vizitatorii au reuşit să echilibreze cât de cât ostilităţile şi păreau să ducă cu bine la capăt o primă repriză “albă”. Însă, chiar aproape de pauză, VINTILĂ (41) a câştigat un duel în careul advers cu Filip şi, rămas singur în 6 metri, l-a “executat” pe Gheorghe, răzbunând, astfel, ocaziile din startul întâlnirii. La cabine se putea intra, totuşi, de pe poziţii de egalitate, pentru că, în minutul 44, Lambru a avut prima mare oportunitate a vizitatorilor, atunci când, rămas singur în faţa porţii, s-a lovit de intervenţia providenţială a lui Marinică.
Citește continuarea pe sportonlineph.ro