520988_b373_2.png

În această perioadă, Ploiesti Basketball face înscrieri pentru copii (echipe de băieți și fete). Aceștia vor fi inițiați în baschet de cei mai buni antrenori din oraș.

 

Hai în echipa CAMPIONILOR !

Avem locuri disponibile, după cum urmează:

 

ploiesti baschetball

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati le telefon: 0724.744.074, pe pagina noastra de Facebook Ploiesti Basketball sau prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Va asteptam!

”Ploiești Basketball” este o activitate monitorizată intens de către partenerii noştri din ţară şi din Serbia, aceştia din urmă arătându-şi nu doar o dată disponibilitatea de a ne oferi o mână de ajutor. Echipele de copii vor avea posibilitatea să interacţioneze în permanenţă cu antrenori specializaţi, să înveţe lucruri noi şi să aibă o conduită ireproşabilă atât pe terenul de baschet, cât şi în afara sa. Pe principiul ”juniorii de azi, campionii de mâine”, cei mai buni elevi ai noștri vor avea posibilitatea să-şi continue cariera şi să-şi urmeze visul la grupele de juniori aparţinând unor structuri solide din oraş, atunci când progresele individuale îi vor recomanda spre o trecere mai rapidă la o categorie superioară de vârstă.