atletism-campina.jpg

Aceasta este baza sportivă de la Clubul Petrol din Câmpina. Aici este locul (a se citi mizeria) unde se antrenează sportivii de la CSS "Constantin Istrati". Atleții Câmpinei, multiplii campioni naționali, niște eroi, credem noi, având în vedere condițiile în care se pregătesc pentru competițiile naționale și internaționale la care participă.

 

Nu este pentru prima dată când semnalăm bătaia de joc la care sunt supuși acești copii și antrenorii lor. Spațiul în care se antrenează (care include și pista de coritan pentru săritura în lungime și zona de aruncări) este situat în vecinătatea terenului sintetic de fotbal. La partidele de fotbal, spectatorii vin cu mașinile până lângă tribune, deși ar putea foarte bine să le lase în parcarea amenajată din incinta Clubului Petrol și să meargă pe jos, pe alee, până la teren. Dar nu, efortul ar fi prea mare. E mai ușor să cobori din mașină și să urci direct în tribună, fără să te intereseze că distrugi terenul pe care se antrenează atleții.
Citește articolul integral pe campinatv.ro

 

Auto-moto
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident în Câmpina - două persoane rănite

Nicio zi fără accidente în Prahova. Două autoturisme au intrat în coliziune, în Câmpina. Accidentul s-a produs pe strada Griviței, la intersecția cu Bulevardul Culturii, din orașul Câmpina. În...