peluza.jpg

Pe pagina de Facebook a Peluzei Latine a fost postat un mesaj prin care suporterii sunt invitați să doneze 50 de lei pentru echipa Petrolul, în schimb pe tabela stadionului Ilie Oana va apărea fotografia sponsorilor înaintea și în pauza meciului".

 

Mesajul Peluzei Latine: Din PASIUNE pentru culori si oras!

Unii au reconstuit orase, altii au ajutat prin donatii spitalele si casele de copii sau au salvat paduri de la defrisare, dar toti, sunt oameni care si-au luat rolul de cetateni in serios. Hai s-o facem si NOI!

 

Rolul pe care-l propunem astazi este sa sprijinim echipa de fotbal PETROLUL PLOIESTI.

CUM? 
E simplu: renuntam la 5 beri, o pizza sau 3 pachete de tigari si donam echivalentul in bani (50 lei), pentru a ne putea bucura in continuare la Ploiesti de culorile galben-albastre.

In schimbul contributiei tale, NOI, vom avea grija ca imaginea ta sa apara pe tabela stadionului Ilie Oana cand se ruleaza genericul de dinaintea si in pauza meciului". 
Un oras intreg va vedea cine sunt cei care reusesc sa transmita din generatie in generatie, un simbol al Ploiestiului - echipa PETROLUL.

Donatiile se vor face personal, iar poza ta o asteptam pe adresa de Email - "Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.", in subiect va rugam sa treceti nume/prenume, dupa ce ati donat banii. Fiecare donație o sa fie centralizata intr-un tabel, pentru a exista o transparentă totala in privința gestionarii banilor.
Rugamintea noastra catre cei care provoaca sa aiba grija ca cele 3 persoane sa si achite cei 50 Lei in termenul stabilit mai jos. Regula principala este sa provoci dupa ce ai achitat. Pentru cei care sunt plecati peste hotare si vor sa achite le punem la dispozitie contul de PAYPALL - "Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.".

Perioada campanie: 07.02.2017 - 01.03.2017
La finalul campaniei, pe aceasta pagina, vom arata tabelul cu cei care au donat impreuna cu genericul care o sa fie prezentat pe tabela stadionului ILIE OANA.

Echipa e in mainile noastre, PETROLUL nu moare!"