fc petrolul

Lichidatorul Fotbal Club Petrolul SA, aflat în faliment, a început să vândă bunurile din patrimoniul fostei echipe de fotbal patronate de frații Capră și finanțate de la bugetul local al Ploieștiului, însă sumele încasate până în acest moment sunt insignifiante în raport cu datoriile totale ale firmei, de peste 39 milioane lei, din care mai mult de jumătate către bugetul de stat, astfel că creditorii clubului nu au văzut momentan niciun leu din sumele obținute din aceste vânzări.

 

Petrolul Ploiești are datorii totale de peste 39 milioane lei, din care mai mult de jumătate (20,2 milioane lei) către bugetul de stat, respectiv către Administrația Județeană a Finanțelor Publice Prahova. Consiliul Local Ploiești, care a finanțat clubul, are de încasat 2,4 milioane lei, prin Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești.

SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL, fosta Administrație a Domeniului Public Ploiești, figurează în tabelul creditorilor cu o creanță de peste 1,6 milioane lei.

 

De asemenea, soția fostului patron Daniel Capră, Maria Vârceovereanu, administrator special al firmei, figurează în tabel cu suma de 896.000 lei, iar Capră însuși – cu 110.314 lei.

De la echipă, cel mai mult are de încasat fostul antrenor Cosmin Contra (647.247 lei) și fotbaliștii Teixeira (511.218 lei), Toto Tamuz (418.310 lei) Adrian Mutu, în prezent manager general la Dinamo București (305.911 lei), portarul Pecanha (233.813 lei), Hamza (220.715 lei) și celălalt portar, Mircea Bornescu (peste 159.000 lei).
Citește articolul integral pe profit.ro

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...