gimnaste

Două sportive ale CSM figurează în topul primelor zece în topul Federației Române de Gimnastică Ritmică întocmit pentru 2016. Din păcate, staff-ul tehnic este neplătit de șase luni!

 

Mesajul ironic postat pe Facebook de Liliana Băescu: Anul trecut CSM Ploiesti a avut o singura gimnasta in acest clasament. Anul aceasta are doua. Managementul perfect al CSM Ploiesti a dus la cresterea cu 100% a acestei performante. Secretul: nu platiti antrenorii si obtineti dublu!

Postarea pe pagina de Facebook a secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești:

Federatia Romana de Gimnastica Ritmica a desemnat primele zece sportive ale anului 2016. In acest clasament se afla si doua gimnaste de la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, Alexandra Denisa Stoian si Miruna Ciocirlan. Determinarea voastra si straduinta de zi cu zi da roade! Si asta, in pofida faptului ca antrenoarea Puiu Simona este ignorata de conducerea CSM Ploiesti - in curand se fac sase luni de cand este neplatita! Ea si coregrafa Tatiana Dor. Bravo, sunteti un exemplu pentru comunitate! Felicitari tuturor!

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...