RXF

Luni, 19 decembrie, Ploieștiul va fi gazda unui important show RXF care va reuni nume sonore din MMA-ul mondial. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor Olimpia, iar biletele vor avea un preț de pornire de la 35 de lei.

 

Ploieștiul va fi gazda unui eveniment de o mare greutate în lumea mondială a MMA-ului. Acest show va aduce în cușca RXF cei mai importanți luptători de MMA ai momentului: Sandu Lungu “Muntele Bihorului”, Cristian “Superman” Mitrea, Ionuț Atodiresei, Diana Belbita, Adrian Preda, Aurel Pirtea, dar și staruri internaționale precum: Luke Barnatt din Marea Britanie (ex-luptător UFC), Jonathan Brookins din SUA (ex-luptător UFC), Michal Wlazlo din Polonia și mulți alții.

Gala va fi transmisă în peste 40 de țări, un prilej extraordinar pentru municipiul Ploiești, dar și pentru companiile din județ să beneficieze de expunerea prin canalele media oferite de RXF.

Bilete se pot achiziționa din rețeaua Eventim, OMV, Vodafone, Orange, Carrefour, Sala Sporturilor Olimpia. Prețul minim al unui bilet este de 35 de lei. Accesul publicului la eveniment se va face începând cu ora 18:30.