volei ploiesti

Echipa de volei masculin Tricolorul LMV Ploieşti se întoarce cu toate punctele puse în joc de la Dej, învingând în patru seturi pe CS Unirea, aseară, în cadrul etapei a IX-a din Divizia A1, obținând a șaptea victorie din campionat și consolidându-și poziția în clasament.

 

După eliminarea dramatică din Cupa României, în sferturi (după „set de aur” cu SCM U Craiova), Tricolorul LMV Ploiești s-a deplasat la Dej, unde, în această seară, a întâlnit echipa locală CS Unirea, într-un meci contând pentru etapa a IX-a din Divizia A1. Un meci în care Tricolorul LMV încerca să-și consolideze poziția din clasament sau chiar să avanseze.

Gazdele au început în forță, conducând cu 3:1, dar Tricolorul LMV a egalat la 4, cu Aleksic la seviciu, iar, apoi, a preluat conducerea, scor 9:8, după două puncte consecutive. Elevii antrenorilor Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu s-au desprins de la scorul de 11:11, prin trei puncte la rând, reușind chiar să-și majoreze ecartul, câteva momente mai târziu, scor 18:14. Echipa din Dej a înjumătățit avantajul ploieștenilor, scor 21:19, dar, după un parțial de 3:1, Tricolorul LMV și-a procurat patru mingi de set.

Citește continuarea aici.