suporteri petrolul prefectura prahova

Reprezentantii Prefecturii Prahova, ai Jamdarmeriei și ai Politiei s-au întâlnit joi seară cu suporteri si conducerea AS Petrolul 52.

 

Tema întâlnirii a fost legată strict de ultimele evenimente care au avut loc la meciurile Petrolul 52. Suporterii au reclamat în nenumărate rânduri că exista o diferență majoră cu privire la forțele de ordine de la meciurile Petrolului comparativ cu alte meciuri ale celorlalte echipe.

„La meciurile Petrolului participă zeci de forțe de ordine, iar la alte meciuri sunt doi-trei polițiști locali. Nu este coresct, pentru că noi nu mergem la meciuri să provocăm scandaluri”, a declarat pentru Observatorulph.ro unul dintre suporterii prezenți la discuții.

Astăzi, la întâlnirea cu reprezentanții Prefecturii Prahova, ai Jandarmeriei și ai Poliției au participat peste zece reprezentanți ai suporterilor și ai conducerii Petrolul 52.

 

Ultimul eveniment neplăcut s-a înregistrat la meciul din deplasare al Petrolului, la Maneciu, unde suporterii echipei ploieștene au susținut că au fost provocați de mai multi localnici, în intercație fiind rănit inclusiv Cristi Vlad.