afis

Sâmbătă, 26 noiembrie, Sala Sporturilor OLIMPIA din Ploiești găzduiește gala de kickboxing Colosseum Tournament, intitulată “Gladiatorii ringului”.

Evenimentul, organizat de clubul local Dacia Martial Arts, este alcătuit din 11 dispute, 10 de kickboxing și una de arte marțiale mixte.

Capul de afiș al galei este meciul dintre bucureșteanul Cristian “The Fastest” Milea, un veteran al kickboxingului românesc, cu 81 de meciuri disputate la profesioniști și transnistreanul Sedîh Marat, supranumit “Spaima cecenilor” pentru numeroasele victorii obținute în fostul spațiu sovietic contra luptătorilor ceceni.

Este prezent pe cardul galei și bucureșteanul Dennis Anghel care deține recordul mondial pentru cel mai rapid KO. Vor asista la eveniment foștii boxeri Leonard Doroftei și Adrian Diaconu, antrenorul Titi Tudor și Corina Ungureanu, dublă campioană mondială la gimnastică.

Ploieştiul va fi reprezentat de Alexandru Voicu „The Gentleman” ( campionul european la kickboxing şi multiplu campion naţional ) care va lupta pentru centura europeana WKU, Mihai Tudorie „The Wolf” (campionul european la kickboxing şi multiplu campion naţional) şi Daniel Dragomir  „The Lion”  (dublu campion national la kickboxing), toţi trei fiind sportivi la clubul Dacia Martial Arts. De la clubul KO Gym din Ploieşti va participa campionul naţional Adrian Baciu  „Attila The Warrior”, antrenat de maestrul Stelu Felix.

Și-a anunțat prezența și o parte a galeriei echipei de fotbal Petrolul. Biletele le găsiţi la reţeaua de distribuţie a presei Calliope. Până în prezent s-au epuizat 1.500 din cele 3.000 de bilete puse în vânzare. Gala va fi difuzată în direct de Sport.ro, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00. Aşteptăm ploieştenii intr-un număr cât mai mare să-şi susţină favoriţii. Este ultimul spectacol de Kickboxing şi MMA din acest an.