selymes

Procurorii DNA  Braşov redeschid ancheta după accidentul din 2012 în care a fost implicat fostul fotbalist Tibor Selymeş.

 

Anchetatorii vor relua urmărirea penală in rem, pentru faptă şi nu pentru persoane, în acest caz. Atât fostul fotbalist cât şi soţia sa au acum calitate de făptuitor în dosar. În urmă cu aproape 5 ani, autoturismul în care se afla fostul internaţional român a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o maşină în care se aflau patru militari. Unul dintre ei a fost grav rănit.

Tibor Selymeş şi iubita lui veneau dinspre Predeal, în dimineaţa zilei de 15 ianuarie  Fostul fotbalist susţinea atunci că la volan s-ar fi aflat viitoarea lui soţie şi nu el. Au existat însă voci care au spus maşina nu era condusă de o femeie. Oamenii legii spun că maşina de teren a antrenorului s-a ciocnit violent de cea în care erau patru militari. Unul dintre ei a fost grav rănit.

Surse judiciare spuneau că imediat după producerea accidentului Selymeş a părăsit locul accidentului motivând că nu vrea să dea ochii cu jurnaliştii. În acest dosar, fostul fotbalist, soţia acestuia, dar şi patru poliţişti rutieri au calitatea de făptuitori.
sursa: Prima TV